Pridať recept

Fazuľová polievka s údenou treskou

ingrediencie

1 PL
olivový olej
1 ks
cibuľa
1 ks
vňaťový zeler
2 ks
cukina
600 ml
rybací vývar
175 g
údená treska
2 konzervy
biela fazuľa
1 PL
kôpor
2 PL
šľahačková smotana
1 ks
mrkva

postup

1.
V kastróle rozohrejeme olej a nasekanú cibuľu, na kocky nakrájaný zeler, mrkvu aj cukiny pražíme 4-5 minút, alebo kým nezmäknú, ale nemali by zhnednúť.
 
2.
Pridáme vývar a necháme zovrieť, potom vmiešame tresku, posolíme a pokoreníme. Prikryjeme a slabo varíme 4-5 minút, alebo kým sa rybie mäso ľahko neoddeľuje.
3.
Pridáme fazuľu, ktorú prepláchneme a necháme odkvapkať, kôpor a smotanu. Premiešame a zohrievame tesne pod bod varu. Podávame v miskách.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať