Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Jahodový kompót

ingrediencie

600 ml
voda
800 g
kryštálový cukor
2,5 kg
jahody

postup

1.
Jahody dôkladne umyjeme, potom ich zbavíme stopiek, inak by do nich natieklo priveľa vody. A necháme ich obschnúť na utierke.
2.
Vodu prevaríme s cukrom a necháme ju trošku ochladnúť. Do pohárov rozložíme jahody, zalejeme ich pripraveným nálevom, zaviečkujeme a budeme sterilizovať štvrť hodinu pri teplote 80°C.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.