Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Veľkonočná plnka

ingrediencie

1 ks
sendvič
10 ks
vajce
200 g
bravčové mäso
vývar
200 g
údené mäso
200 g
Hera
soľ
korenie
muškátový kvet
žíhľava

postup

Sendvič nakrájame na kocky a dáme do hlbšej misy. Rozpustíme 100 g Hery, ktorú polejeme kocky sendviča v mise. Bravčové a údené mäso tiež nakrájame na kocky a spolu s bylinkami pridáme do misy. Do malého množstva vývaru vidličkou zašľaháme žĺtky, pridáme korenie, soľ a muškátový kvet. Nalejeme do misy k mäsu a sendviču. Na záver zľahka vmiešame sneh ušľahaný z bielkov. Všetko dáme do tukom vymasteného pekáča a zvoľna pečieme. Veľkonočnú plnku podávame teplú so zeleným šalátom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...