Pridať recept

Čevapčiči z bravčového mäsa

ingrediencie

400 g
bravčové mäso
1 ks
cibuľa
soľ
mleté čierne korenie
mletá červená paprika
tuk na vyprážanie

postup

1.
Mäso dáme dobre odležať, potom ho umyjeme, pokrájame a spolu s cibuľou zomelieme. Osolíme, okoreníme, pridáme mletú červenú papriku a všetko spolu poriadne vymiešame.
 
2.
Zo zmesi formujeme šúľky, ktoré vyprážame v rozohriatom tuku. Čevapčiči môžeme pred vyprážaním aj obaliť v strúhanke.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Bravcove maso
Bravčové mäso, jeho časti a využitie
Tento druh zaraďujeme do červeného mäsa. Je veľmi výživné, pretože obsahuje plnohodnotné bielkoviny,vitamíny...
Bravcove maso
Bravčové mäso
Mäso kupujte vždy čerstvé, pretože na mrazenom poriadne nevidíte v akom je stave. Ak je mäso kvalitne vyrezané...
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...