Musaka z bravčového mäsa
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
cibuľa
40
g
masť
400
g
bravčové pliecko
soľ
mleté čierne korenie
3
ks
paprika
2
ks
rajčiak
1
PL
rajčiakový pretlak
2
ks
vajce
2
PL
mlieko
60
g
ementál
2
PL
kyslá lahôdková smotana
petržlenová vňať
postup
1.
Cibuľu pokrájame nadrobno a speníme na masti. Pridáme na kocky pokrájané mäso a opražíme. Osolíme, okoreníme, pridáme pokrájané papriky bez jadrovníkov, olúpané a pokrájané rajčiaky a rajčiakový pretlak.
2.
Trocha podlejeme a udusíme do mäkka. Rozšľaháme vajcia s mliekom a postrúhaným ementálskym syrom, zalejeme mäso a zapečieme vo vyhriatej rúre. Pokvapkáme smotanou a ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.