Pridať recept

Pečená bravčová krkovička s červenou kapustou

Pečená bravčová krkovička s červenou kapustou
Zdroj: vegetarianka3

ingrediencie

400 g
bravčová krkovička
1 PL
masť
2 ks
cibuľa
potlčená rasca
soľ
400 g
kapusta červená hlávková
2 PL
olej
1 ČL
cukor
1 PL
ocot

postup

1.
Jednu pokrájanú cibuľu speníme na masti. Mäso v celku umyjeme a pridáme k cibuli, posypeme potlčenou rascou, osolíme, podlejeme a upečieme do mäkka. Podľa potreby podlievame.
 
2.
Kapustu zbavíme hlúbovitých častí a pokrájame na rezance. Pokrájame si druhú cibuľu, opražíme na oleji, pridáme kapustu, osolíme a posypeme potlčenou rascou. Trocha podlejeme a udusíme do mäkka.
3.
Keď bude kapusta hotová, dochutíme ju cukrom a octom. Upečenú krkovičku pokrájame a podávame s udusenou červenou kapustou a knedľou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...
Pečená krkovička na víne
Šťavnatá porcia pre labužníkov: Bravčová krkovička na víne
Výborný recept na bravčovú krkovičku na víne.
Červená kapusta
Naše telo ju potrebuje: Túšite, čo všetko obsahuje? Toto sú dôvody, prečo jesť červenú kapustu + recepty
Zimná zelenina, ktorá má nespočetné množstvo benefitov pre naše zdravie a navyše je chutná. Čo všetko...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...