Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rezance na taliansky spôsob

4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

350 g
široké rezance
štipiek
soľ
trochu
olej
1 ks
cibuľa
150 g
huby
150 g
párky
3 PL
ostrý kečup
100 g
tvrdý syr

postup

Cestovinu uvaríme v osolenej vode podľa návodu na obale, scedíme, pokvapkáme olejom a dobre premiešame. Cibuľu nakrájame nadrobno, opražíme na rozohriatom oleji, pridáme očistené huby nakrájané na plátky, párky nakrájané na kolieska, opražíme, prikryjeme a dusíme domäkka. Potom pridáme ostrý kečup, oregano, osolíme a niekoľko minút povaríme. Nakoniec hubovú zmes vmiešame do cestovín, primiešame postrúhaný syr a premiešame. Podávame so zeleninovým šalátom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.