Pridať recept

Fliačky zapekané s údeným mäsom

ingrediencie

400 g
fliačky
štipiek
soľ
trochu
olej
200 g
varené údené mäso
3 ks
vajce
250 ml
mlieko
štipiek
mleté čierne korenie
100 g
tvrdý syr
20 g
maslo

postup

Cestovinu uvaríme v osolenej vode, scedíme, polejeme olejom a premiešame. Údené mäso nakrájame na kocky, opečieme ho na rozohriatom oleji, premiešame s uvarenými fliačkami a vložíme do pekáča vymasteného maslom. Zalejeme vajciami rozšľahanými s mliekom, soľou, korením a zapečieme vo vyhriatej rúre. Krátko pred dopečením posypeme postrúhaným syrom. Podávame s kyslou uhorkou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať