Pridať recept

Mleté rezne zapekané so špagetami

ingrediencie

300 g
mleté kuracie mäso
1 ks
žemľa
50 ml
mlieko
5 ks
vajce
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
soľ
trochu
olej
250 g
špagety
150 g
šampiňóny
30 g
maslo
100 g
tvrdý syr

postup

Mäso zmiešame so žemľou namočenou v mlieku, s jedným vajcom, korením a soľou. Zo zmesi urobíme 4 rezne a z oboch strán opečieme na oleji. Špagety uvaríme v osolenej vode, scedíme a premiešame s trochou oleja. Huby nakrájané nadrobno podusíme na masle, premiešame s uvarenými špagetami a rozložíme do zapekacej misy. Obložíme rezňami, polejeme zmesou postrúhaného syra a vajec rozšľahaných so soľou a vo vyhriatej rúre zapečieme.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Plnená paprika
Stavte na klasiku: 10 najlepších receptov na plnenú papriku
Klasika, ktorú všetci milujeme vo vašich obľúbených a rokmi overených receptoch.
Pečené mäsové guľky s troma rôznymi prílohami
Pečené mäsové guľky a 3 rôzne prílohy
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke sú vždy dobrý nápad a môžete ich skombinovať s rôznymi prílohami.
Zbierka receptov na tie najlepšie špagety: Nesmiete však zabudnúť na túto jednu dôležitú vec, je kľúčová!
Zbierka receptov na tie najlepšie špagety: Nesmiete však zabudnúť na túto jednu dôležitú vec, je kľúčová! Iba tak budú fantastické
Výborné recepty na skvelé špagety na každý deň. Vyberte si z našej bohatej ponuky receptov a nezabudnite...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...
Mleté mäso
Mleté mäso zosivelo - dá sa ešte jesť? Ak sa to stalo aj vám, toto by ste mali vedieť
Mleté mäso má v závislosti od druhu zvyčajne svetloružovú alebo červenú farbu. Niekedy však môže byť...