Pridať recept

Cannelloni plnené mletým mäsom

ingrediencie

cestoviny cannelloni
400 g
mleté mäso
30 g
maslo
1 zväzok
mladá cibuľka
2 strúčiky
cesnaku
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
400 g
sterilizované paradajky
100 ml
biele suché víno
trochu
čerstvá medovka
200 g
mozzarella

postup

Na rozohriatom masle opražíme cibuľku nakrájanú na kolieska, pretlačený cesnak, osolíme, okoreníme, pridáme zomleté mäso a za občasného premiešania dusíme 20 minút. Potom pridáme nakrájané paradajky, víno, nakrájanú medovku a ešte 10 minút dusíme. Cestovinu zohrievame nad parou a naplníme pripravenou plnkou. Naplnenú cestovinu vložíme do vymasteného pekáča, obložíme plátkami mozzarelly a vo vyhriatej rúre zapekáme, až kým sa syr neroztopí.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Sekaná
Vezmite mleté mäso a máte úžasný obed pre celú rodinu! Najlepšie RETRO recepty, nedáme na ne dopustiť
Výborné a mimoriadne chutné jedlá, ktoré sú vďaka mletému mäsu rýchlo pripravené a vždy chutné. Pozrite si...
Mrazené mleté mäso. Poradíme vám, ako ho najlepšie rozmraziť
Aké chyby robíme pri rozmrazovaní mletého mäsa? Takto bude vždy chutné a rýchlo rozmrazené
Jedlá z mletého mäsa patria k našim obľúbeným. Stačí spomenúť fašírky, čevabčiči alebo sekanú, ktoré...
Plnená paprika
Stavte na klasiku: 10 najlepších receptov na plnenú papriku
Klasika, ktorú všetci milujeme vo vašich obľúbených a rokmi overených receptoch.
Pečené mäsové guľky s troma rôznymi prílohami
Pečené mäsové guľky a 3 rôzne prílohy
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke sú vždy dobrý nápad a môžete ich skombinovať s rôznymi prílohami.
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...