Mokka roláda
4
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
6
ks
vajce
70
g
práškový cukor
80
g
polohrubá múka
Krém
2
ks
vajce
100
g
kryštálový cukor
250
g
maslo
2
PL
instantná káva
Na ozdobu
1
balíček
čokoládová poleva
postup
1.
Bielky s cukrom vyšľaháme dopenista. Potom zľahka vmiešame žĺtky a preosiatu múku. Plech vyložíme papierom na pečenie, rozotrieme naň cesto a upečieme vo vyhriatej rúre. Upečené cesto aj s papierom dáme na vlhkú utierku a zvinieme do rolády. Vychladnutý plát oddelíme od papiera, potrieme krémom a pevne zvinieme do rolády. Roládu polejeme roztopenou čokoládovou polevou.
2.
Krém: Vajcia s cukrom vyšľaháme nad parou dopenista. Maslo s instantnou kávou dobre vymiešame a postupne vmiešame vychladnutú vajcovú penu.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.