Pridať recept

Čevapčiči z troch druhov mäsa

ingrediencie

200 g
teľacie mäso
150 g
bravčové mäso
150 g
baranie mäso
soľ
mleté čierne korenie
1 ks
cibuľa
1/2 ČL
mletá červená paprika
tuk na vyprážanie

postup

1.
Mäso pokrájame na kocky, zomelieme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a necháme odležať 2 až 3 hodiny.
 
2.
Potom premiešame s posekanou cibuľou a mletou červenou paprikou. Z tejto zmesi vytvarujeme šúľky, ktoré vypražíme v rozohriatom tuku do červena.
3.
Čevapčiči môžeme aj ugrilovať alebo upiecť nad pahrebou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Bravcove maso
Bravčové mäso, jeho časti a využitie
Tento druh zaraďujeme do červeného mäsa. Je veľmi výživné, pretože obsahuje plnohodnotné bielkoviny,vitamíny...
Bravcove maso
Bravčové mäso
Mäso kupujte vždy čerstvé, pretože na mrazenom poriadne nevidíte v akom je stave. Ak je mäso kvalitne vyrezané...
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...