Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Liaty koláč s tvarohom

ingrediencie

Cesto

2 hrnčeky
polohrubá múka
1 ks
prášok do pečiva
1 hrnček
kryštálový cukor
1/2 hrnček
olej
1 ks
vajce
1 hrnček
mlieko
1 PL
kakao
2 PL
mlieko

Plnka

500 g
tvaroh
2 ks
vajce
kryštálový cukor
vajce
250 ml
mlieko
vanilkový puding
ovocie

postup

Všetky suroviny na cesto okrem kakaa a 2 lyžíc mlieka zmiešame. 2/3 cesta nalejeme na plech (30 krát 40 cm) roztrieme po celej ploche (plech predtým vymažeme tukom a vysypeme múkou). Všetky suroviny na plnku okrem ovocia rozmiešame na hladkú hmotu. Na cesto vylejeme tvarohovú hmotu, na ňu poukladáme kúsky ovocia a mierne ho zatlačíme do tvarohu. Do zvyšného cesta zamiešame kakao a 2 PL mlieka a natrieme na tvaroh s ovocím. Pečieme pri 190°C asi 40 minút. Krájame vychladnuté.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
smaženie
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Pri mojich prednáškach či seminároch o intolerancii na potraviny padajú najčastejšie otázky práve o lepku. Ako ho...