Maďarský guláš z kurčaťa
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
kura
soľ
mleté čierne korenie
40
g
masť
2
ks
cibuľa
mletá červená paprika
hydinový vývar
300
g
zemiaky
2
ks
rajčiak
1
ks
mrkva
100
g
cestoviny
postup
1.
Kura rozporciujeme na malé kúsky, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a prudko opečieme zo všetkých strán v rozohriatej masti.
2.
Pridáme nadrobno posekanú cibuľu, opražíme, primiešame mletú červenú papriku a podlejeme hydinovým vývarom. Prikryjeme a dusíme.
3.
Keď je kura takmer mäkké, pridáme pokrájané zemiaky, rajčiaky, mrkvu a všetko zalejeme vývarom. Pridáme cestoviny a uvaríme do mäkka.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.