Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Francúzska zeleninová polievka

ingrediencie

500 g
hovädzie mäso bez kosti
podľa chuti
soľ
150 g
koreňová zelenina
1 ks
cibuľa
hlávka kelu
1 ks
karfiol
1 ks
kaleráb
100 g
zelený hrášok
petržlenová vňať

postup

1.
Mäso dáme variť do studenej osolenej vody. Po hodine k nemu pridáme zeleninu pokrájanú na drobno, sparenú a nakrájanú štvrtku hlávku kelu, pokrájanú cibuľu, kaleráb pokrájaný na kocky, karfiol rozobratý na drobné kúsky, hrášok. Polievku varíme tak dlho, kým zelenina a mäso nie sú mäkké.
2.
Keď je mäso hotové, pokrájame ho na menšie kúsky a vložíme späť do polievky. Polievku dochutíme posekanou pažitkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Domáce čipsy
Domáce čipsy sú najlepšie!
Domáce čipsy sú najlepšie!
5 plus 1 receptov na famózne čipsy k telke či na párty.
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...