Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Francúzska zeleninová polievka

ingrediencie

500 g
hovädzie mäso bez kosti
podľa chuti
soľ
150 g
koreňová zelenina
1 ks
cibuľa
hlávka kelu
1 ks
karfiol
1 ks
kaleráb
100 g
zelený hrášok
petržlenová vňať

postup

1.
Mäso dáme variť do studenej osolenej vody. Po hodine k nemu pridáme zeleninu pokrájanú na drobno, sparenú a nakrájanú štvrtku hlávku kelu, pokrájanú cibuľu, kaleráb pokrájaný na kocky, karfiol rozobratý na drobné kúsky, hrášok. Polievku varíme tak dlho, kým zelenina a mäso nie sú mäkké.
2.
Keď je mäso hotové, pokrájame ho na menšie kúsky a vložíme späť do polievky. Polievku dochutíme posekanou pažitkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?
pina colada
Leto ovládne Piña Colada
Leto ovládne Piña Colada
Jeden z najexotickejších letných drinkov inšpiruje k príprave nielen tekutých dobrôt.