Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Francúzska zeleninová polievka

ingrediencie

500 g
hovädzie mäso bez kosti
podľa chuti
soľ
150 g
koreňová zelenina
1 ks
cibuľa
hlávka kelu
1 ks
karfiol
1 ks
kaleráb
100 g
zelený hrášok
petržlenová vňať

postup

1.
Mäso dáme variť do studenej osolenej vody. Po hodine k nemu pridáme zeleninu pokrájanú na drobno, sparenú a nakrájanú štvrtku hlávku kelu, pokrájanú cibuľu, kaleráb pokrájaný na kocky, karfiol rozobratý na drobné kúsky, hrášok. Polievku varíme tak dlho, kým zelenina a mäso nie sú mäkké.
2.
Keď je mäso hotové, pokrájame ho na menšie kúsky a vložíme späť do polievky. Polievku dochutíme posekanou pažitkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pomarančový džús
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Určite to poznáte, prídete do obchodu k regálom s džúsmi, kde Vám zrak zamestnajú všetky tie farebné kartónové obaly,...
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...