Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Francúzska zeleninová polievka

ingrediencie

500 g
hovädzie mäso bez kosti
podľa chuti
soľ
150 g
koreňová zelenina
1 ks
cibuľa
hlávka kelu
1 ks
karfiol
1 ks
kaleráb
100 g
zelený hrášok
petržlenová vňať

postup

1.
Mäso dáme variť do studenej osolenej vody. Po hodine k nemu pridáme zeleninu pokrájanú na drobno, sparenú a nakrájanú štvrtku hlávku kelu, pokrájanú cibuľu, kaleráb pokrájaný na kocky, karfiol rozobratý na drobné kúsky, hrášok. Polievku varíme tak dlho, kým zelenina a mäso nie sú mäkké.
2.
Keď je mäso hotové, pokrájame ho na menšie kúsky a vložíme späť do polievky. Polievku dochutíme posekanou pažitkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Feta cheese cubes
Kozí syr
Kozí syr
V dobe našich dedov bolo kozie mlieko a syr bežnou vecou a produktom. Dnes je tomu naopak, kozie mlieko a výrobky...
AEG
Vyvraciame mýty o indukčných varných paneloch. Toto ste možno nevedeli
Vyvraciame mýty o indukčných varných paneloch. Toto ste možno nevedeli
Indukčné panely sú obľúbené predovšetkým vďaka ich bezpečnosti. Často však u ľudí prevláda mýtus, že plyn zasa šetrí...
jablkové koláče
10 receptov na úžasné jablkové koláče
10 receptov na úžasné jablkové koláče
Jeseň sa blíži, jabĺčka dozrievajú. Jablkové koláče, na ktorých si zaručene pochutíte.