Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Francúzska zeleninová polievka

ingrediencie

500 g
hovädzie mäso bez kosti
podľa chuti
soľ
150 g
koreňová zelenina
1 ks
cibuľa
hlávka kelu
1 ks
karfiol
1 ks
kaleráb
100 g
zelený hrášok
petržlenová vňať

postup

1.
Mäso dáme variť do studenej osolenej vody. Po hodine k nemu pridáme zeleninu pokrájanú na drobno, sparenú a nakrájanú štvrtku hlávku kelu, pokrájanú cibuľu, kaleráb pokrájaný na kocky, karfiol rozobratý na drobné kúsky, hrášok. Polievku varíme tak dlho, kým zelenina a mäso nie sú mäkké.
2.
Keď je mäso hotové, pokrájame ho na menšie kúsky a vložíme späť do polievky. Polievku dochutíme posekanou pažitkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.