Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Talianska pečienka

ingrediencie

800 g
hovädzia mäso
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
80 g
masť
1 ks
cibuľa
120 g
koreňová zelenina
nové korenie
celé čierne korenie
trochu
tymian
1 ks
bobkový list
2 dl
červené víno
trochu
sójová omáčka
2 PL
paradajkový pretlak
30 g
hladká múka
trochu
citrónová šťava

postup

1.
Mäso naklepeme, osolíme a okoreníme a prudko opečieme na masti zo všetkých strán. K mäsu pridáme koreňovú zeleninu, cibuľu a koreniny. Všetko spolu ešte opražíme, vložíme do rúry a upečieme domäkka.
2.
Keď je mäso mäkké, tak ho vyberieme, šťavu zasypeme hladkou múkou, opražíme, podlejeme trochou vody. Pridáme červené víno, sójovú omáčku, paradajkový pretlak a trochu citrónovej šťavy. Povaríme, a keď je šťava hotová precedíme ju na mäso. Hotové mäso podávame so špagetami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
banánová roláda
Najlepšie recepty na koláče a torty bez múky a lepku
Najlepšie recepty na koláče a torty bez múky a lepku
Nemôžete pšeničnú múku zo zdravotných dôvodov? Máme pre vás 12 sladkých koláčov a tort bez múky. Múku v nich hravo...
Pomarančový džús
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Určite to poznáte, prídete do obchodu k regálom s džúsmi, kde Vám zrak zamestnajú všetky tie farebné kartónové obaly,...
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.