Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Talianska pečienka

ingrediencie

800 g
hovädzia mäso
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
80 g
masť
1 ks
cibuľa
120 g
koreňová zelenina
nové korenie
celé čierne korenie
trochu
tymian
1 ks
bobkový list
2 dl
červené víno
trochu
sójová omáčka
2 PL
paradajkový pretlak
30 g
hladká múka
trochu
citrónová šťava

postup

1.
Mäso naklepeme, osolíme a okoreníme a prudko opečieme na masti zo všetkých strán. K mäsu pridáme koreňovú zeleninu, cibuľu a koreniny. Všetko spolu ešte opražíme, vložíme do rúry a upečieme domäkka.
2.
Keď je mäso mäkké, tak ho vyberieme, šťavu zasypeme hladkou múkou, opražíme, podlejeme trochou vody. Pridáme červené víno, sójovú omáčku, paradajkový pretlak a trochu citrónovej šťavy. Povaríme, a keď je šťava hotová precedíme ju na mäso. Hotové mäso podávame so špagetami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.