Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Talianska pečienka

ingrediencie

800 g
hovädzia mäso
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
80 g
masť
1 ks
cibuľa
120 g
koreňová zelenina
nové korenie
celé čierne korenie
trochu
tymian
1 ks
bobkový list
2 dl
červené víno
trochu
sójová omáčka
2 PL
paradajkový pretlak
30 g
hladká múka
trochu
citrónová šťava

postup

1.
Mäso naklepeme, osolíme a okoreníme a prudko opečieme na masti zo všetkých strán. K mäsu pridáme koreňovú zeleninu, cibuľu a koreniny. Všetko spolu ešte opražíme, vložíme do rúry a upečieme domäkka.
2.
Keď je mäso mäkké, tak ho vyberieme, šťavu zasypeme hladkou múkou, opražíme, podlejeme trochou vody. Pridáme červené víno, sójovú omáčku, paradajkový pretlak a trochu citrónovej šťavy. Povaríme, a keď je šťava hotová precedíme ju na mäso. Hotové mäso podávame so špagetami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...