Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Talianska pečienka

ingrediencie

800 g
hovädzia mäso
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
80 g
masť
1 ks
cibuľa
120 g
koreňová zelenina
nové korenie
celé čierne korenie
trochu
tymian
1 ks
bobkový list
2 dl
červené víno
trochu
sójová omáčka
2 PL
paradajkový pretlak
30 g
hladká múka
trochu
citrónová šťava

postup

1.
Mäso naklepeme, osolíme a okoreníme a prudko opečieme na masti zo všetkých strán. K mäsu pridáme koreňovú zeleninu, cibuľu a koreniny. Všetko spolu ešte opražíme, vložíme do rúry a upečieme domäkka.
2.
Keď je mäso mäkké, tak ho vyberieme, šťavu zasypeme hladkou múkou, opražíme, podlejeme trochou vody. Pridáme červené víno, sójovú omáčku, paradajkový pretlak a trochu citrónovej šťavy. Povaríme, a keď je šťava hotová precedíme ju na mäso. Hotové mäso podávame so špagetami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.