Pridať recept

Hubová omeleta

ingrediencie

8 ks
vajce
8 PL
mlieko
40 g
maslo
400 g
šampiňóny
30 g
maslo
paradajka
hlávkový šalát

postup

Šampiňóny očistíme, pokrájame na plátky a udusíme na masle. Huby zalejeme vajíčkami rozšľahanými s mliekom a so soľou. Upečieme z jednej strany. Hotovú omeletu dáme na tanier, ozdobíme paradajkami a hlávkovým šalátom.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Radíme: Deti by nemali byť odmeňované sladkosťami, naučte ich pravidelne raňajkovať
Radíme: Deti by nemali byť odmeňované sladkosťami, naučte ich pravidelne raňajkovať
Aj vy zvyknete deťom za dobré známky ponúkať sladkosti? Nerobíte dobre!
Týmto raňajkám sa radšej vyhnite: Niektoré odporúčania vás prekvapia
Týmto raňajkám sa radšej vyhnite: Niektoré odporúčania vás poriadne prekvapia!
Raňajkové preferencie sa veľmi líšia: zatiaľ čo niektorí inklinujú k sladkému jedlu, iní dávajú prednosť...
3 výborné omelety
3 výborné omelety nielen na ráno
Omeleta ako perfektný štart i záver dňa.
Omeleta
Všetci ju robíme, ale takmer nikto nepozná túto fintu! Takto pripravíte úžasnú krémovú omeletu, zabudnite na starý spôsob
Milovaná omeleta. Je jednoduchá, rýchla, ale nie vždy krémová. Prečo? Skúste to urobiť inak!
Sladká omeleta s ovocím
Sladké omelety namiesto sendvičov na raňajky - päť jednoduchých receptov
Omeleta tak, ako ju ešte nepoznáte. Vyskúšajte ju dnes v sladkom prevedení.
Čo na raňajky? 30 skvelých receptov na dokonalý štart do nového dňa
Čo na raňajky? 30 skvelých receptov na dokonalý štart do nového dňa
Raňajky sú jedným z najdôležitejších jedál dňa. Často na ne nemáme dostatok času ani energie. Preto vám...