Teľacia roláda
150
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
teľacina
400
g
klobása
100
g
tvrdého pečiva
1
dl
paradajková šťava
2
ks
cibuľa
mrkva
jemná bylinková zmes
soľ
postup
1.
Očistíme, odblaníme a naklepeme si širší plochý kus teľaciny z pliecka. Nadrobno si posekáme cibuľu a speníme na masle. Do vývaru alebo mlieka si namočíme pečivo, vytlačíme a rozdrvíme. Plnku z klobás spojíme s cibuľou a pečivom. Pridáme soľ, bylinkovú zmes a premiešame.
2.
Plnku si rozložíme na teľacinu, skrútime do rolády, previažeme niťou a dáme na pekáč piecť. Pridáme na kolieska pokrájanú cibuľu a mrkvu, paradajkovú šťavu a na miernej teplote pečieme v rúre do zlatistá asi cca 2 hodiny.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.