Pridať recept

Bravčové rebierka na jablkách

ingrediencie

4 ks
bravčové rebierka
2 dl
šťava z pečeného mäsa
50 g
maslo
2 ks
jablko
múka
mleté čierne korenie
soľ

postup

Rebierka: očistíme, odblaníme, osolíme, okoreníme a obalíme múkou. Z obidvoch strán opečieme na masle do zlatistá. Keď budú rebierka opečené, tak ich vyberieme a do výpeku prilejeme šťavu z pečeného mäsa. Odparíme na polovicu a polejeme ňou rebierka uložené na mise. Medzi tým si očistíme jablká, odstránime jadrovník, prekrojíme na polovicu a pokrájame na plátky. Plátky prekrojíme takým štýlom, že plátky nedokrojíme, takže polovičky jabĺk držia spolu. Takto prichystané jablká opečieme v rúre a napokon každú jednú polovicu položíme na jedno rebierko.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Maso kacacina
Mäso - všeobecne
Mäso, ktoré je čerstvé treba skladovať v chladničke najviac 4 dni, a ak je v mleté spotrebovať ho treba do 12...
Bravcove maso
Bravčové mäso, jeho časti a využitie
Tento druh zaraďujeme do červeného mäsa. Je veľmi výživné, pretože obsahuje plnohodnotné bielkoviny,vitamíny...
Bravcove maso
Bravčové mäso
Mäso kupujte vždy čerstvé, pretože na mrazenom poriadne nevidíte v akom je stave. Ak je mäso kvalitne vyrezané...
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...