Bravčové rebierka na jablkách
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
bravčové rebierka
2
dl
šťava z pečeného mäsa
50
g
maslo
2
ks
jablko
múka
mleté čierne korenie
soľ
postup
Rebierka: očistíme, odblaníme, osolíme, okoreníme a obalíme múkou. Z obidvoch strán opečieme na masle do zlatistá. Keď budú rebierka opečené, tak ich vyberieme a do výpeku prilejeme šťavu z pečeného mäsa. Odparíme na polovicu a polejeme ňou rebierka uložené na mise. Medzi tým si očistíme jablká, odstránime jadrovník, prekrojíme na polovicu a pokrájame na plátky. Plátky prekrojíme takým štýlom, že plátky nedokrojíme, takže polovičky jabĺk držia spolu. Takto prichystané jablká opečieme v rúre a napokon každú jednú polovicu položíme na jedno rebierko.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.