Pridať recept

Grilované bravčové filé na spôsob Lueger

Grilované bravčové filé na spôsob Lueger
Zdroj: sweet_cookie

ingrediencie

600 g
bravčové filé
4 dl
bernská omáčka
100 g
bylinkové maslo
80 g
strúhanka
mleté čierne korenie
soľ

postup

Mäso si očistíme, odblaníme, pokrájame na porcie a netreba zabudnúť ho aj osoliť a okoreniť. Potom ho namočíme do oleja a obalíme v strúhanke. Hodíme na 6 minút na gril. Na misku si poukladáme porcie mäsa a na každý jeden kúsok dáme bylinkové maslo. Môžme podávať s hranolčekmi. Bernskú omáčku servírujeme osobitne v omáčniku.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Zostali vám zvyšky mäsa?
Zostali vám zvyšky mäsa? Premeňte ich na nové, chutné jedlá a prestaňte plytvať
Mäso je pre mnohých súčasť každodenného menu. Keď si jedlá pripravujete doma, určite vám neraz čo-to z nich...
Bravcove maso
Bravčové mäso
Mäso kupujte vždy čerstvé, pretože na mrazenom poriadne nevidíte v akom je stave. Ak je mäso kvalitne vyrezané...
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...
pr článok
Úprimný príbeh mäsa zo Žitného ostrova. Pretože čím bližšie, tým lepšie
Zvieratá sprevádzajú miestnych farmárov každým dňom. Hydina, dobytok, ošípané, aj krásne mangalice. Aj tu...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...