Pridať recept

Baranie stehno na bretónsky spôsob

ingrediencie

1/2 ks
baranie stehno
250 g
biela fazuľa
2 strúčiky
cesnaku
2 PL
paradajková kaša
vývar
masť
petržlenová vňať
soľ

postup

1.
Najprv si odstránime blany na stehne a potom očistíme, osolíme. Na vymastený pekáč pridáme stehno, pokrájanú na drobno cibuľu, rozotrieme cesnak a do predhriatej rúry dáme piecť na cca 1,5 až 2 hodiny. Po hodine pečenia pridáme paradajkovú omáčku, trochu vývaru a vopred uvarenej fazule. Hotové stehno pokrájame na kúsky.
 
2.
Na konci môžeme podávať obloženú fazuľu na ktorú posypeme petržlenovú vňať+ešte pridáme zelený šalát.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Mnohí z nás sa vyhýbajú balenému mäsu a kupujú ho radšej na pultoch či v mäsiarstvach. Takto je to...
Mäso na prírodno
Vaše najobľúbenejšie mäsko na prírodno: Šťavnaté recepty na každý deň
Prinášame vám chutné, nenáročné recepty, ktoré chutia všetkým.
Maso kacacina
Mäso - všeobecne
Mäso, ktoré je čerstvé treba skladovať v chladničke najviac 4 dni, a ak je v mleté spotrebovať ho treba do 12...
Zostali vám zvyšky mäsa?
Zostali vám zvyšky mäsa? Premeňte ich na nové, chutné jedlá a prestaňte plytvať
Mäso je pre mnohých súčasť každodenného menu. Keď si jedlá pripravujete doma, určite vám neraz čo-to z nich...
pr článok
Úprimný príbeh mäsa zo Žitného ostrova. Pretože čím bližšie, tým lepšie
Zvieratá sprevádzajú miestnych farmárov každým dňom. Hydina, dobytok, ošípané, aj krásne mangalice. Aj tu...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...