Pridať recept

Jahňacie rebierka s ryžou

ingrediencie

4 ks
jahňacie rebierka
50 g
maslo
mleté čierne korenie
soľ

Papriková omáčka

4 PL
olej
4 PL
posekaná cibuľa
3 ks
zelená paprika
2 strúčiky
cesnaku
500 g
paradajka
1 dl
vývar
soľ

postup

1.
Rebierka si dôkladne umyjeme a následnej odstránime blany. Osolíme a okoreníme. Potom prudko opečieme na masle.
 
2.
Papriková omáčka: Najprv si na oleji speníme posekanú cibuľu, do toho pridáme rozotretý cesnak a nadrobno nakrájané papriky. Na okami ponoríme do vriacej vody paradajky, potom ich olúpeme, na poly prekrojíme, odstránime zrnká, na kocky si pokrájame dužinu a napokon ich zamiešame do cibule a papriky. Ešte osolíme, podlejeme vývarom a necháme na 30-40 minút podusiť a potom už len precedíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Mäso na prírodno
Vaše najobľúbenejšie mäsko na prírodno: Šťavnaté recepty na každý deň
Prinášame vám chutné, nenáročné recepty, ktoré chutia všetkým.
Maso kacacina
Mäso - všeobecne
Mäso, ktoré je čerstvé treba skladovať v chladničke najviac 4 dni, a ak je v mleté spotrebovať ho treba do 12...
Zostali vám zvyšky mäsa?
Zostali vám zvyšky mäsa? Premeňte ich na nové, chutné jedlá a prestaňte plytvať
Mäso je pre mnohých súčasť každodenného menu. Keď si jedlá pripravujete doma, určite vám neraz čo-to z nich...
Vráťme ju späť na sviatočný stôl
Zabudnutá jahňacina. Vráťme ju späť na sviatočný stôl
Jahňacina kedysi patrila k našim tradičným a najčastejšie používaným mäsám. No potom sme ju začali trochu...
pr článok
Úprimný príbeh mäsa zo Žitného ostrova. Pretože čím bližšie, tým lepšie
Zvieratá sprevádzajú miestnych farmárov každým dňom. Hydina, dobytok, ošípané, aj krásne mangalice. Aj tu...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...