Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rumunská barania polievka

ingrediencie

400 g
baranie mäso
1,25 litre
voda
trochu
soľ
2 ks
mrkva
1 ks
petržlen
300 g
hlávková kapusta
4 ks
paradajka
4 ks
paprika
1 strúčik
cesnak
hrnčekov
petržlenová vňať
1 ks
chlieb
1 ks
klobása

postup

1.
Mäso nakrájame na malé kocky, vložíme do studenej vody, osolíme a varíme na miernom ohni. Keď je mäso takmer uvarené, pridáme očistenú a pokrájanú mrkvu s petržlenom, očistenú kapustu pokrájanú na rezance, pridáme nakrájanú klobásu, olúpané pokrájané paradajky a pokrájané zeleninové papriky zbavené jadrovníkov.
2.
Všetko spolu dovaríme a nakoniec dochutíme rozotretým cesnakom a zelenou petržlenovou vňaťou posekanou nadrobno. Podávame vo vydlabanom chlebe.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.