Rumunská barania polievka
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
baranie mäso
1,25
litre
voda
trochu
soľ
2
ks
mrkva
1
ks
petržlen
300
g
hlávková kapusta
4
ks
paradajka
4
ks
paprika
1
strúčik
cesnaku
hrnčekov
petržlenová vňať
1
ks
chlieb
1
ks
klobása
postup
1.
Mäso nakrájame na malé kocky, vložíme do studenej vody, osolíme a varíme na miernom ohni. Keď je mäso takmer uvarené, pridáme očistenú a pokrájanú mrkvu s petržlenom, očistenú kapustu pokrájanú na rezance, pridáme nakrájanú klobásu, olúpané pokrájané paradajky a pokrájané zeleninové papriky zbavené jadrovníkov.
2.
Všetko spolu dovaríme a nakoniec dochutíme rozotretým cesnakom a zelenou petržlenovou vňaťou posekanou nadrobno. Podávame vo vydlabanom chlebe.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.