Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cvikla s chrenom

50
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

5 kg
cvikla
1/2 kg
chren
1 liter
voda
1,5 dl
ocot
cukor

postup

Cviklu uvaríme. Z vody, soli, octu a cukru si urobíme nálev podľa svojej chutí (sladší, alebo kyslejší). Do tohto nálevu nastrúhame si chren a necháme stáť. Potom si nastrúhame uvarenú a olúpanú cviklu na väčšom strúhadle a zalejeme nálevom s chrenom. Dôkladne premiešame a plníme poháre. Naplnené poháre sterilizujeme 10-15 minút pri 80°C.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...
jablko
(NE) obyčajné jablká!
(NE) obyčajné jablká!
Pochrumkajte si aspoň na jednom jablku denne a budete zdravý ako rybička! O tom, že ovocie a zelenina sú prospešné...