Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cvikla s chrenom

50
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

5 kg
cvikla
1/2 kg
chren
1 liter
voda
1,5 dl
ocot
cukor

postup

Cviklu uvaríme. Z vody, soli, octu a cukru si urobíme nálev podľa svojej chutí (sladší, alebo kyslejší). Do tohto nálevu nastrúhame si chren a necháme stáť. Potom si nastrúhame uvarenú a olúpanú cviklu na väčšom strúhadle a zalejeme nálevom s chrenom. Dôkladne premiešame a plníme poháre. Naplnené poháre sterilizujeme 10-15 minút pri 80°C.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kelové závitky
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Listová zelenina je populárna najmä v jari a v lete. Kel má vysokú nutričnú hodnotu a málo kalórií. Pripravte si z neho...
Foodtruck
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Electrolux Foodtruck vybavený multifunkčnými parnými rúrami ukázal, čo dokáže 10. júna 2017 na Gurmán Feste...
Kandizované kvety
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Čerstvé kvety Vám už nemusia zdobiť len stôl vo váze, ale aj taniere, stačí vedieť ako nato! Možno ste už boli...