Bravčovinky
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
bravčová lopatka
1
ks
hriankový chlieb
2
ks
žemľa
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
mletá červená paprika
1
ks
cibuľa
1
ks
tuk
postup
1.
Mäso zomelieme spolu s namočenou a dobre vytlačenou žemľou, pridáme soľ, papriku, mleté čierne korenie a dobre premiešame. Z pripraveného mäsa robíme guľky, ktoré pred pečením roztlačíme lopatkou a v rozpálenom tuku z oboch strán opečieme.
2.
Hotové bravčovinky potrieme majonézou a poukladáme na opečený chlieb. Môžeme ich podávať aj so zemiakovým šalátom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.