Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Sviečkovica na smotane

ingrediencie

600 g
sviečkovica
soľ
20 g
údená slanina
olej
2 ks
cibuľa
150 g
koreňová zelenina
celé nové korenie
celé čierne korenie
borievka
bobkový list
200 ml
kyslá smotana
40 g
hladká múka
trochu
biele víno
citrónová šťava
1 PL
horčica
1 PL
cukor

postup

1.
Pripravíme si sviečkovicu, umyjeme, osolíme a prešpikujeme slaninou. Celú ju opečieme na panvici v rozpálenom oleji.
2.
Následne vyberieme mäso. Nakrájame cibuľu a koreňovú zeleninu a opražíme vo výpeku. Neskôr pridáme opečené mäso, koreniny, pridáme vodu a udusíme domäkka.
3.
Mäso pokrájame. Šťavu zahustíme smotanou a trocha povaríme. Omáčku môžeme dochutiť vínom podľa chuti, cukrom, soľou citrónovou šťavou a soľou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Mrežovník
Čaro mrežovníkov
Čaro mrežovníkov
5 spôsobov ako zamrežovať chutné plnky v prekrásnom a pritom tak jednoduchom koláči.
Repový brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
Základ brownies síce tvorí čokoláda, maslo, cukor a vajcia, ale trochu múky v tradičných receptoch predsa nájdete...
Fotorecept:
Sladké dobroty s minimom kalórií
Sladké dobroty s minimom kalórií
5 vynikajúcich dezertov, ktoré si môžete vychutnávať bez výčitiek.