Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rýchly linecký koláč

ingrediencie

1.cesto

500 g
hladká múka
250 g
práškový cukor
1 ks
vajce
1 ks
kypriaci prášok
250 g
palmarín
3 PL
mlieko
1 balíček
detské piškóty
trochu
lekvár
trochu
sirup
300 g
jablko
150 g
kryštálový cukor
1 ks
vanilkový cukor

postup

1.
Zo surovín na cesto si spravíme linecké cesto, ktoré necháme aspoň pol hodiny odpočívať.
2.
Jablká si nastrúhame, pridáme do nich cukor a vanilkový cukor, šťavu vytlačíme.
3.
Cesto si rozdelíme na 2 časti, rozvaľkáme, na cesto natrieme lekvár, pridáme jablká a na vrch jabĺk dáme piškóty, ktoré sme namáčali do sirupu a na piškóty dáme 2. polovicu cesta. Po upečení posypeme práškovým cukrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.