Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Nepečený tvarohový koláč

ingrediencie

2 tégliky
smotana na šľahanie
2 balíčky
tvaroh hladký
2 balíčky
vanilkový cukor
šálok
kryštálový cukor
1 ks
citrón
1 balíček
broskyňový kompót bez šťavy
2 balíčky
BeBe keksy
1 ks
malé maslo
1 PL
med
hrozno vsetky druhy

postup

Najskôr si urobíš korpus. Rozmixuj keksy, pridaj zmäknuté maslo a med. Zmes vysyp na dno formy a prstami pozatláčaj. Potom daj do chladničky. Rozmixuj tvaroh, všetok cukor, nastrúhanú kôru a pár kvapiek z citróna a vlej do misy. Teraz vyšľahaj šľahačku, pridaj ju do misy a jemne zamiešaj kompót. Všetko vylej do formy, vyzdob hroznom a daj aspoň na 2 - 3 hodiny do chladničky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...