Pridať recept

Teľacie medailóniky na bylinkách

ingrediencie

1 ks
teľacie sviečková
100 g
šunka
4 ks
paradajka
20 g
maslo
trochu
hladká múka
štipiek
mleté biele korenie
štipiek
tymian
trochu
pažitka
trochu
petržlenová vňať
trochu
žerucha
štipiek
soľ
trochu
olej

postup

Mäso nakrájame na hrubšie kúsky, zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme, posypeme tymianom, poprášime múkou a prudko opečieme z oboch strán na oleji. Potom opečené mäso vyberieme, vo výpeku opečieme na štvrtky nakrájané paradajky, pridáme späť mäso, šunku nakrájanú na rezančeky, maslo, jemne nasekané bylinky a podusíme ešte 2 minúty. Nakoniec preložíme na nahriate taniere a podávame s opekanými zemiakmi.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať