Pridať recept

Sladký rezancový nákyp

ingrediencie

500 g
široké rezance
100 g
maslo
100 g
práškový cukor
3 ks
vajce
250 g
jemný tvaroh
100 ml
mlieko
50 g
hrozienka
ks
tuk
ks
strúhanka
ks
mandle

postup

1.

Pripravíme si rezance podľa klasického postupu a nakoniec ich scedíme. Cukor vymiešame s maslom a postupne pridávame vaječné žĺtky.

 
2.

Mlieko spolu s tvarohom poriadne vymiešame spojíme ho s maslovou zmesou a nasypeme hrozienka a tuhý sneh vyrobený z vaječných bielkov. Celú vyrobenú zmes zmiešame s rezancami.

3.

Rezancovú zmes rozložíme do vymastenej a strúhankou posypanej formy. Vrch rezancovej zmesi posypeme mandľami. Nakoniec podávame posypané práškovým cukrom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať