Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Sladký rezancový nákyp

ingrediencie

500 g
široké rezance
100 g
maslo
100 g
práškový cukor
3 ks
vajce
250 g
jemný tvaroh
100 ml
mlieko
50 g
hrozienka
tuk
strúhanka
mandle

postup

1.

Pripravíme si rezance podľa klasického postupu a nakoniec ich scedíme. Cukor vymiešame s maslom a postupne pridávame vaječné žĺtky.

2.

Mlieko spolu s tvarohom poriadne vymiešame spojíme ho s maslovou zmesou a nasypeme hrozienka a tuhý sneh vyrobený z vaječných bielkov. Celú vyrobenú zmes zmiešame s rezancami.

3.

Rezancovú zmes rozložíme do vymastenej a strúhankou posypanej formy. Vrch rezancovej zmesi posypeme mandľami. Nakoniec podávame posypané práškovým cukrom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...