Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cuketové rezance s rajčinovo-zelerovou omáčkou

4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
cuketa
1/2 ks
stonkový zeler
1 ks
cibuľa

Omáčka

200 ml
voda
1 konzerva
pasírované paradajky
soľ
mleté čierne korenie
chilly
1 PL
olivový olej

postup

4.
Rezance dáme variť do osolenej vody na max. 1 minútu (viac nevarte, rezance sa vám rozvaria)! Rezance zcedíme.
5.
Medzitým si na oleji orestujeme cibuľu a pridáme zeler.
6.
Potom pridáme nakrájanú cuketu čo nám zostala. Orestujeme cca 5 minút.
8.
Pridáme celú konzervu paradajok. Povaríme približne 5 minút a potom to všetko rozmixujeme (nemusíte do hladka, je dobré, ak vám zostanú kusy zeleniny).
9.
Potom už len podľa chuti okoreníme, osolíme a pridáme mleté chilli podľa chuti.
10.
Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...