Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cuketové rezance s rajčinovo-zelerovou omáčkou

4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
cuketa
1/2 ks
stonkový zeler
1 ks
cibuľa

Omáčka

200 ml
voda
1 konzerva
pasírované paradajky
soľ
mleté čierne korenie
chilly
1 PL
olivový olej

postup

4.
Rezance dáme variť do osolenej vody na max. 1 minútu (viac nevarte, rezance sa vám rozvaria)! Rezance zcedíme.
5.
Medzitým si na oleji orestujeme cibuľu a pridáme zeler.
6.
Potom pridáme nakrájanú cuketu čo nám zostala. Orestujeme cca 5 minút.
8.
Pridáme celú konzervu paradajok. Povaríme približne 5 minút a potom to všetko rozmixujeme (nemusíte do hladka, je dobré, ak vám zostanú kusy zeleniny).
9.
Potom už len podľa chuti okoreníme, osolíme a pridáme mleté chilli podľa chuti.
10.
Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
zajačikova torta
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Veľká noc už klope na dvere. Príbytky zdobia veľkonočné dekorácie a je na čase zahájiť aj veľkonočné pečenie. Okrem...
veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Nastávajúca Veľká noc nám kladie otázku, akú výslužku prichystať pre veľkonočných šibačov? V obchodoch je množstvo...
Piškótové vajíčka
Video: Ako vyrobiť farebné piškótové vajíčka v škrupinke
Video: Ako vyrobiť farebné piškótové vajíčka v škrupinke
Veľkonočné pečenie je v plnom prúde. Zunovali sa vám tradičné dobroty a chceli by ste vyskúšať niečo nové, niečo...