Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teľacie rezne na prírodno

ingrediencie

4 ks
teľacie rezne
soľ
80 g
maslo
20 g
hladká múka
1/4 ks
citrón

postup

1.
Teľacie rezne zľahka naklepeme, na okraji narežeme, osolíme a po jednej strane poprášime múkou. Opečieme po oboch stranách na masle, trochu podlejeme a v zakrytej nádobe dusíme do mäkka. Mäkké mäso vyberieme, vydusenú šťavu zaprášime ostatkom múky.
2.
Po osmažení riedime s vodou alebo vývarom z kostí, dobre rozšľaháme a povaríme. Omáčku pokvapkáme citrónovou šťavou. Teľacie rezne podávame s natenko nakrájanými zemiakmi a trochou zeleniny.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?