Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teľacie rezne na prírodno

ingrediencie

4 ks
teľacie rezne
soľ
80 g
maslo
20 g
hladká múka
1/4 ks
citrón

postup

1.
Teľacie rezne zľahka naklepeme, na okraji narežeme, osolíme a po jednej strane poprášime múkou. Opečieme po oboch stranách na masle, trochu podlejeme a v zakrytej nádobe dusíme do mäkka. Mäkké mäso vyberieme, vydusenú šťavu zaprášime ostatkom múky.
2.
Po osmažení riedime s vodou alebo vývarom z kostí, dobre rozšľaháme a povaríme. Omáčku pokvapkáme citrónovou šťavou. Teľacie rezne podávame s natenko nakrájanými zemiakmi a trochou zeleniny.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...