Rybie fílé na masle s bylinkami
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
rybie filé
1
PL
drvené bylinky
60
g
maslo
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
5
PL
olivový olej
citrónová šťava
postup
1.
Marinádu si pripravíme z olivového oleja, citrónovej šťavy a rozdrvených byliniek (tymián, estragón, bazalka). Vložíme do nej filé a marinujeme 2 hodiny.
2.
Filé opečieme z oboch strán na oleji (1 - 2 minúty) a preložíme na pekáč. Osolíme, okoreníme, polejeme maslom a pečieme asi 15 až 20 minút.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.