Pridať recept

Rybie fílé na masle s bylinkami

ingrediencie

4 ks
rybie filé
1 PL
drvené bylinky
60 g
maslo
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
5 PL
olivový olej
citrónová šťava

postup

1.
Marinádu si pripravíme z olivového oleja, citrónovej šťavy a rozdrvených byliniek (tymián, estragón, bazalka). Vložíme do nej filé a marinujeme 2 hodiny.
 
2.
Filé opečieme z oboch strán na oleji (1 - 2 minúty) a preložíme na pekáč. Osolíme, okoreníme, polejeme maslom a pečieme asi 15 až 20 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Maslo alebo olej: Ktorý tuk je lepší na praženicu či volské oko?
Praženica na masle alebo na oleji? Na čom je lepšie pripravovať vajíčka a prečo
Praženie vajec – alebo jednoducho praženica, hemendex či volské oko – je jednou z najobľúbenejších metód...
Bazalkové pesto
Máte radi pesto? Teraz si ho môžete pripraviť vo veľkom! Overený TRIK, ako ho udržať dlhšie čerstvé
Aromatickú omáčku rozmixujete rýchlo a jednoducho len z niekoľkých surovín. Ale čo ak ste si zelenej delikatesy...
Ghi maslo: Zdravšia verzia klasického masla, ktorú si jednoducho pripravíte doma
Ghi maslo: Zdravšia verzia klasického masla, ktorú si jednoducho pripravíte doma
Klasické maslo pozná každý z nás, ale ghee (ghi, ghí) už menej ľudí. Ak vás však zaujíma zdravá výživa,...
Ingrediencie na vianočné pečenie
Už žiadne suché ani drobivé cesto! Tieto RADY zachránia vaše vianočné pečenie, kedy použiť maslo, olej, masť či margarín?
Tuky nemôžu chýbať v žiadnom koláči, reze, torte či dezerte. Pri pečení sú nevyhnutné ako nástroj...
Maslo
Viete ako skladovať maslo mimo chladničky? Takto budete mať poruke vždy krásne roztierateľné maslo
Koľko krát ste už pred pečením či prípravou raňajkovej nátierky zabudli vytiahnuť maslo z chladničky?
Maslo z chladničky bude vždy pripravené na natretie, ak urobíte túto vec!
Maslo z chladničky bude vždy pripravené na natretie, ak urobíte túto vec!
Maslo z chladničky je tvrdé a ťažko sa natiera na chlieb. Na správnu konzistenciu sa zmení až približne po pol...