Morčacie prsia na víne
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
morčacie prsia
2
ks
cibuľa
2
ks
paradajka
100
ml
olej
2
ks
feferónka
soľ
trochu
mleté čierne korenie
4
ks
klinčeky
100
ml
červené víno
vývar alebo voda
postup
1.
Morčacie prsia nakrájame na kocky. Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu a pridáme k nej prsia. Osolíme, okoreníme a podlejem vývarom alebo vodou.
2.
Paradajky sparíme, ošúpeme a pokrájame na menšie kúsky. Pridáme ich k mäsu spolu s feferónkami a klinčekmi. Podusíme a potom prepasírujeme. Omáčku pridáme k mäsu a zalejeme vínom. Chvíľu povaríme a podávame s cestovinami.
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.