Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Musaka so špenátom

ingrediencie

4 PL
olej
2 ks
cibuľa
1 kg
mleté teľacie mäso
mleté čierne korenie
soľ
3 PL
paradajkový pretlak
1/2 kg
špenát
1/4 liter
kyslá smotana
2 ks
vajce

postup

1.
Pokrájame cibuľu, potom ju opražíme na oleji. Postupne pridávame mleté teľacie mäso, soľ a korenie. Prilejeme trocha vody, rajčiakový pretlak a chvíľku podusíme. Horúcou vodou premyjeme špenát a posekáme.
2.
Na vymastený pekáč alebo tortovú formu striedavo kladieme vrstvu špenátu a vrstvu mäsa. Posledná vrstva bude mäsová. Všetko zalejeme trochou vody a pečieme. Predtým než začneme jedlo podávať polejeme ho kyslou smotanou a rozšľahanými vajciami. Nakoniec dáme zapiecť. Hotové jedlo ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.