Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Musaka so špenátom

ingrediencie

4 PL
olej
2 ks
cibuľa
1 kg
mleté teľacie mäso
mleté čierne korenie
soľ
3 PL
paradajkový pretlak
1/2 kg
špenát
1/4 liter
kyslá smotana
2 ks
vajce

postup

1.
Pokrájame cibuľu, potom ju opražíme na oleji. Postupne pridávame mleté teľacie mäso, soľ a korenie. Prilejeme trocha vody, rajčiakový pretlak a chvíľku podusíme. Horúcou vodou premyjeme špenát a posekáme.
2.
Na vymastený pekáč alebo tortovú formu striedavo kladieme vrstvu špenátu a vrstvu mäsa. Posledná vrstva bude mäsová. Všetko zalejeme trochou vody a pečieme. Predtým než začneme jedlo podávať polejeme ho kyslou smotanou a rozšľahanými vajciami. Nakoniec dáme zapiecť. Hotové jedlo ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?