Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Musaka so špenátom

ingrediencie

4 PL
olej
2 ks
cibuľa
1 kg
mleté teľacie mäso
mleté čierne korenie
soľ
3 PL
paradajkový pretlak
1/2 kg
špenát
1/4 liter
kyslá smotana
2 ks
vajce

postup

1.
Pokrájame cibuľu, potom ju opražíme na oleji. Postupne pridávame mleté teľacie mäso, soľ a korenie. Prilejeme trocha vody, rajčiakový pretlak a chvíľku podusíme. Horúcou vodou premyjeme špenát a posekáme.
2.
Na vymastený pekáč alebo tortovú formu striedavo kladieme vrstvu špenátu a vrstvu mäsa. Posledná vrstva bude mäsová. Všetko zalejeme trochou vody a pečieme. Predtým než začneme jedlo podávať polejeme ho kyslou smotanou a rozšľahanými vajciami. Nakoniec dáme zapiecť. Hotové jedlo ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...
Walnuts
Viete správne skladovať orechy?
Viete správne skladovať orechy?
Orechy naozaj právom patria medzi superpotraviny. Sú zdrojom zdravých tukov, znižujú cholesterol, pôsobia v tele...