Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Banánové-tofu guľky pre športovcov

2
porcie
15
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
biele tofu
1 ks
vaječný žĺtok
70 g
celozrnná špaldová múka
1/4 KL
stévia
1 ks
banán

Na obalenie

mletý mak
slnečnicové semienko
strúhaný kokos

postup

1.
Biele tofu vyberieme z obalu, prebytočnú vodu vylejeme a premiestnime do mixéra. Pridáme žĺtok, stéviu, banán a rozmixujeme na hladkú kašu.
4.
Pred tvarovaním guliek si ruky namočíme do vody, pretože cesto sa môže lepiť. Viac múky by cestu uškodilo, vo vnútri by boli veľmi tuhé a suché. Guľky vhodíme do vriacej vody a necháme variť, pokým vyplavú na povrch.
5.
Ešte teplé guľky obaľujeme podľa chuti v mletom maku (bez pridaného cukru), kokose alebo v slnečnicových semienkach.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
cicamnau666
16.12.2013 20:23 | |
+0 -0
múka má byť hladká alebo hrubá? dakujem
kucharka26
15.1.2014 20:12 | |
+0 -0
Použila som špaldovú múku jemne mletú, takže ak použiješ hladkú bude to super :)
nezmarka
14.9.2013 18:29 | |
+1 -0
Absolútne perfektne
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...