Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Banánové-tofu guľky pre športovcov

2
porcie
15
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
biele tofu
1 ks
vaječný žĺtok
70 g
celozrnná špaldová múka
1/4 KL
stévia
1 ks
banán

Na obalenie

mletý mak
slnečnicové semienko
strúhaný kokos

postup

1.
Biele tofu vyberieme z obalu, prebytočnú vodu vylejeme a premiestnime do mixéra. Pridáme žĺtok, stéviu, banán a rozmixujeme na hladkú kašu.
4.
Pred tvarovaním guliek si ruky namočíme do vody, pretože cesto sa môže lepiť. Viac múky by cestu uškodilo, vo vnútri by boli veľmi tuhé a suché. Guľky vhodíme do vriacej vody a necháme variť, pokým vyplavú na povrch.
5.
Ešte teplé guľky obaľujeme podľa chuti v mletom maku (bez pridaného cukru), kokose alebo v slnečnicových semienkach.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
cicamnau666
16.12.2013 20:23 | |
+0 -0
múka má byť hladká alebo hrubá? dakujem
kucharka26
15.1.2014 20:12 | |
+0 -0
Použila som špaldovú múku jemne mletú, takže ak použiješ hladkú bude to super :)
nezmarka
14.9.2013 18:29 | |
+1 -0
Absolútne perfektne
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...