Pridať recept

Posúchy s grilovacím korením

ingrediencie

hladká múka
droždie
grilovacie korenie
olej

postup

Droždie vykvasíme v teplej vode s cukrom. Pridáme k tomu 600 g hladkej múky a vypracujeme cesto. Necháme hodinu kysnúť. Z cesta tvarujeme malé placky, ktoré pečieme na panvici posypané z oboch strán grilovacím korením.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Tradičné posúchy
Vyskúšajte kysnuté i rýchle, nekysnuté posúchy ako lacné a sýte večere
Naši predkovia museli vedieť uvariť aj z mála a najmä lacných surovín. Ich jedlá museli byť sýte, aby muži...
Letný smotanový posúch z tvarohového cesta s cuketou
Letný SMOTANOVÝ posúch s cuketou: Bez kysnutia, hotový do pár minút! Takúto dobrotu vám v žiadnej reštaurácii neurobia
Tento bleskový smotanový posúch s cuketou si jednoducho zamilujete! Stačí pár surovín a perfektný letný obed...
Najlepšie recepty na legendárny podplamenník: Úžasne mäkký aj na druhý deň, stačí pridať túto surovinu,
Najlepšie recepty na legendárny podplamenník (podpecník): Úžasne mäkký aj na druhý deň, stačí pridať túto surovinu, rodina si ho nevie vynachváliť
Výborné recepty na tradičný podplamenník, ktorý určite vyskúšajte aj v novších prevedeniach. Toto sú naše...