Zapekané cukety s hydinovým mäsom
4
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
2
ks
cuketa
200
g
morčacie vrchné stehno
1
ks
pór
trochu
olej
1
ks
červená paprika
1
ks
mrkva
1
ks
vajce
2
ks
paradajka
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
mletá červená paprika
štipiek
čili korenie
100
g
tvrdý syr
postup
1.
Cukety umyjeme, pozdĺžne rozrežeme, stred vydlabeme a z oboch strán posolíme. Mäso umyjeme a zomelieme. Pór nakrájame na kolieska, dáme na rozohriaty olej, pridáme papriku nakrájanú nadrobno, postrúhanú mrkvu, vnútro cukety, soľ, korenie, mletú papriku, čili a prikryté dusíme 20 minút. Pridáme rozšľahané vajce, postrúhaný syr a miešame do zhustnutia.
2.
Pripravenou plnkou naplníme cukety a vložíme do vyhriatej rúry. Podávame so zemiakovou kašou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.