Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Talianska bruschetta s paradajkami a bazalkou

ingrediencie

1/2 kg
paradajka
2 PL
nasekané bazálkové listy
1 strúčik
cesnak
5 PL
olivový olej
1 ks
cibuľa
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
chlieb

postup

1.
Paradajky pokrájame na drobné kúsky, pridáme bazalku, soľ, mleté čierne korenie, nadrobno nakrájanú cibuľu, cesnak a zalejeme olivovým olejom. Spolu premiešame a necháme v chlade odstáť 20 minút.
2.
Hriankový chlieb potrieme olivovým olejom a opečieme dozlatista. Môžeme potrieť cesnakom. Opečený chlieb podávame s paradajkovou zmesou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?
pina colada
Leto ovládne Piña Colada
Leto ovládne Piña Colada
Jeden z najexotickejších letných drinkov inšpiruje k príprave nielen tekutých dobrôt.