Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Talianska bruschetta s paradajkami a bazalkou

ingrediencie

1/2 kg
paradajka
2 PL
nasekané bazálkové listy
1 strúčik
cesnak
5 PL
olivový olej
1 ks
cibuľa
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
chlieb

postup

1.
Paradajky pokrájame na drobné kúsky, pridáme bazalku, soľ, mleté čierne korenie, nadrobno nakrájanú cibuľu, cesnak a zalejeme olivovým olejom. Spolu premiešame a necháme v chlade odstáť 20 minút.
2.
Hriankový chlieb potrieme olivovým olejom a opečieme dozlatista. Môžeme potrieť cesnakom. Opečený chlieb podávame s paradajkovou zmesou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Domáce čipsy
Domáce čipsy sú najlepšie!
Domáce čipsy sú najlepšie!
5 plus 1 receptov na famózne čipsy k telke či na párty.
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...