Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Talianska bruschetta s paradajkami a bazalkou

ingrediencie

1/2 kg
paradajka
2 PL
nasekané bazálkové listy
1 strúčik
cesnak
5 PL
olivový olej
1 ks
cibuľa
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
chlieb

postup

1.
Paradajky pokrájame na drobné kúsky, pridáme bazalku, soľ, mleté čierne korenie, nadrobno nakrájanú cibuľu, cesnak a zalejeme olivovým olejom. Spolu premiešame a necháme v chlade odstáť 20 minút.
2.
Hriankový chlieb potrieme olivovým olejom a opečieme dozlatista. Môžeme potrieť cesnakom. Opečený chlieb podávame s paradajkovou zmesou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...