Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cestoviny s tuniakom a olivami

ingrediencie

200 g
cestoviny
2 strúčiky
cesnak
150 g
tuniak v konzerve
40 g
čierne olivy
6 ks
cherry paradajky
olivový olej
soľ
mleté čierne korenie
bylinky na ozdobenie

postup

1.
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Keď budú al dante, scedíme ich a pokvapkáme olivovým olejom. Na olivovom oleji orestujeme prelisované strúčiky cesnaku.
2.
Pridáme cestoviny, premiešame a naservírujeme na tanier. Pridáme kúsky tuniaka, olivy a cherry paradajky. Podľa chuti osolíme, okoreníme a ozdobíme bylinkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...