Pridať recept

Bravčový rezeň so syrom Eidam

ingrediencie

800 g
bravčové stehno
80 g
údená slanina
1 ks
cibuľa
80 g
syr Eidam
soľ
mleté čierne korenie
hladká múka
2 ks
feferónka
20 g
zelená paprika

postup

1.
Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, poukladáme naň plátky slaniny, syra a na ne opraženú nadrobno nakrájanú cibuľu, feferónky, pokrájanú papriku. Mäso preložíme a spojíme špáradlom, aby nám nevytiekla plnka.
 
2.
Potom ho prudko opečieme a dáme dopiecť do horúcej rúry. Podávame so zemiekmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Viete, na čo sa používa podložka v balenom mäse?
Viete, na čo slúži podložka v balenom mäse?
Mäso balené v plastových nádobách sa najčastejšie ukladá na špeciálnu bielu podložku. Prečo ju výrobca...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
Holandský rezeň
Mleté mäso, vajce, syr a chutnejšie rezne ste nejedli! Zabudnite na klasické rezne a pripravte si HOLANDSKÉ, sú rýchle, šťavnaté a vôbec nie mastné
Jednoduché, mäkké a úžasne šťavnaté! Vymeňte obľúbenú klasiku a nebudete ľutovať, rozplývajú sa na jazyku.