Pridať recept

Bravčové medailónky

ingrediencie

500 g
bravčové stehno
3 PL
olej
1 ks
vajce
1 PL
solamyl
5 strúčikov
cesnaku
soľ
1 štipka
cukor
trochu
majorán
trochu
vegeta
olej na opekanie

postup

1.
Bravčové stehno nakrájame na menšie medailónky, ktoré potrieme prelisovaným cesnakom.
 
2.
Zvyšný cesnak, olej, vajce, cukor, solamyl a korenie zmiešame na marinádu. Ňou potrieme pripravené medailónky a necháme ich dva dni odležať v chlade. Potom ich opekáme na rozohriatom oleji.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Cesnak
Ako správne konzumovať cesnak, aby sme využili čo najviac jeho fantastických benefitov
O cesnaku sa často hovorí ako o prírodnom antibiotiku. Už naše staré mamy využívali jeho liečivé účinky...
Cesnakovo – šunkové rolky
Cesnakovo – šunkové rolky: Zmiznú skôr, ako stihnú vychladnúť
Kysnuté cesto potreté nátierkou z masla, čerstvej pažítky a voňavého cesnaku zrolované spolu so šunkou a syrom.
Medailóniky na tri spôsoby: Ktoré budete podávať dnes?
Medailóniky na tri spôsoby: Ktoré budete podávať dnes?
Tradične sa medailóniky pripravujú z jemného a chudého teľacieho mäsa, ale každý vie, že jediné, čo vás...
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Cesnak, hoci pre niektorých mimoriadne chutný a je neoddeliteľnou súčasťou takmer každého jedla. V kuchyni ho...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...
Cesnak obohatí váš pokrm, ale pri jeho spracovaní buďte opatrní. Často robíme túto chybu
Cesnak obohatí váš pokrm, ale pri jeho spracovaní buďte opatrní. Často robíme túto chybu
Bez cesnaku by bola naša kuchyňa chudobnejšia. Táto zelenina jednoznačne obohacuje chuť jedál, a aj keď...