Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kačacie stehná so sušenými slivkami

ingrediencie

6 ks
kačacie stehno
sušené slivky
hrozienka
soľ

postup

1.
Kačacie stehná umyjeme osolíme a dáme do misy z janského skla. Pečieme prikryté pri teplote 200 st. asi 1 hodinu, občas polejeme výpekom. Nepridávajte vodu ani iný tuk, výpeku budete mať až až. Po hodine pridáme sušené slivky a hrozienka, ktoré boli predtým namočené vo vode, ale vodu už nedávame, tu vylejeme. Dopečieme odokryte do zlatohnedá ešte pol hodinu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...