Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kačacie stehná so sušenými slivkami

ingrediencie

6 ks
kačacie stehno
sušené slivky
hrozienka
soľ

postup

1.
Kačacie stehná umyjeme osolíme a dáme do misy z janského skla. Pečieme prikryté pri teplote 200 st. asi 1 hodinu, občas polejeme výpekom. Nepridávajte vodu ani iný tuk, výpeku budete mať až až. Po hodine pridáme sušené slivky a hrozienka, ktoré boli predtým namočené vo vode, ale vodu už nedávame, tu vylejeme. Dopečieme odokryte do zlatohnedá ešte pol hodinu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...