Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hydinové fašírky

ingrediencie

100 ml
mlieko
150 g
strúhanka
150 ml
olej
50 g
maslo
1 ks
sliepka
2 ks
žemľa
1 ks
vajce
olej na vyprážanie
soľ

postup

1.
Sliepku umyjeme, očistíme a vykostíme. Pomelieme mäso zo sliepky. Na kocky pokrájame žemle a prelejeme ich horúcim mliekom, prikryjeme a necháme ich spariť. Potom ich premiešame s mäsom.Osolíme a pridáme vyšľahané vajce, trošku mäkkého masla a všetko dôkladne premiešame.
2.
Z tejto zmesi vyformujeme fašírky a tie obalíme v strúhanke a pomaly ich vypražíme v oleji. Na záver ich pokvapkáme zvyšným maslom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kelové závitky
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Listová zelenina je populárna najmä v jari a v lete. Kel má vysokú nutričnú hodnotu a málo kalórií. Pripravte si z neho...
Foodtruck
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Electrolux Foodtruck vybavený multifunkčnými parnými rúrami ukázal, čo dokáže 10. júna 2017 na Gurmán Feste...
Kandizované kvety
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Čerstvé kvety Vám už nemusia zdobiť len stôl vo váze, ale aj taniere, stačí vedieť ako nato! Možno ste už boli...