Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hydinové fašírky

ingrediencie

100 ml
mlieko
150 g
strúhanka
150 ml
olej
50 g
maslo
1 ks
sliepka
2 ks
žemľa
1 ks
vajce
olej na vyprážanie
soľ

postup

1.
Sliepku umyjeme, očistíme a vykostíme. Pomelieme mäso zo sliepky. Na kocky pokrájame žemle a prelejeme ich horúcim mliekom, prikryjeme a necháme ich spariť. Potom ich premiešame s mäsom.Osolíme a pridáme vyšľahané vajce, trošku mäkkého masla a všetko dôkladne premiešame.
2.
Z tejto zmesi vyformujeme fašírky a tie obalíme v strúhanke a pomaly ich vypražíme v oleji. Na záver ich pokvapkáme zvyšným maslom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.