Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hydinové fašírky

ingrediencie

100 ml
mlieko
150 g
strúhanka
150 ml
olej
50 g
maslo
1 ks
sliepka
2 ks
žemľa
1 ks
vajce
olej na vyprážanie
soľ

postup

1.
Sliepku umyjeme, očistíme a vykostíme. Pomelieme mäso zo sliepky. Na kocky pokrájame žemle a prelejeme ich horúcim mliekom, prikryjeme a necháme ich spariť. Potom ich premiešame s mäsom.Osolíme a pridáme vyšľahané vajce, trošku mäkkého masla a všetko dôkladne premiešame.
2.
Z tejto zmesi vyformujeme fašírky a tie obalíme v strúhanke a pomaly ich vypražíme v oleji. Na záver ich pokvapkáme zvyšným maslom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.