Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčacie mäso piatich vôní

ingrediencie

300 g
morčacie prsia
150 g
sójové klíčky
2 ks
paradajka
1 ks
červená paprika
1 ks
zelená paprika
1/2 kocka
masox
3 PL
sójová omáčka
3 KL
maizena
1/2 KL
korenie piatich vôní
biele mleté korenie
ďumbier mletý

postup

1.
Na menšie kúsky pokrájame morčacie prsia a na pásiky papriky. Sparíme paradajky, olúpeme ich a tiež pokrájame. Precedíme sójové klíčky z konzervy a necháme ich odkvapkať. V 150 ml vody rozpustíme masox a primiešame sójovú omáčku.
2.
Olej zohrejeme vo woku, sprudka opražíme na ňom mäso a dáme ho na sitko.
3.
Cibuľu pokrájame nadrobno a pridáme ju do výpeku, primiešame papriku a opražíme. Vmiešame klinčeky, paradajky a podlejeme sójovou omáčkou. Do tejto zmesi zamiešame pripravené mäso a budeme dusiť približne 10 minút.
4.
V 150 ml vody vymiešame maizenu, ktorú pridáme do zmesi a necháme zovrieť za stáleho miešania a ochutíme koreninami. Servírujeme s ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...
jablko
(NE) obyčajné jablká!
(NE) obyčajné jablká!
Pochrumkajte si aspoň na jednom jablku denne a budete zdravý ako rybička! O tom, že ovocie a zelenina sú prospešné...