Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčacie mäso piatich vôní

ingrediencie

300 g
morčacie prsia
150 g
sójové klíčky
2 ks
paradajka
1 ks
červená paprika
1 ks
zelená paprika
1/2 kocka
masox
3 PL
sójová omáčka
3 KL
maizena
1/2 KL
korenie piatich vôní
biele mleté korenie
ďumbier mletý

postup

1.
Na menšie kúsky pokrájame morčacie prsia a na pásiky papriky. Sparíme paradajky, olúpeme ich a tiež pokrájame. Precedíme sójové klíčky z konzervy a necháme ich odkvapkať. V 150 ml vody rozpustíme masox a primiešame sójovú omáčku.
2.
Olej zohrejeme vo woku, sprudka opražíme na ňom mäso a dáme ho na sitko.
3.
Cibuľu pokrájame nadrobno a pridáme ju do výpeku, primiešame papriku a opražíme. Vmiešame klinčeky, paradajky a podlejeme sójovou omáčkou. Do tejto zmesi zamiešame pripravené mäso a budeme dusiť približne 10 minút.
4.
V 150 ml vody vymiešame maizenu, ktorú pridáme do zmesi a necháme zovrieť za stáleho miešania a ochutíme koreninami. Servírujeme s ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?