Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčacie mäso piatich vôní

ingrediencie

300 g
morčacie prsia
150 g
sójové klíčky
2 ks
paradajka
1 ks
červená paprika
1 ks
zelená paprika
1/2 kocka
masox
3 PL
sójová omáčka
3 KL
maizena
1/2 KL
korenie piatich vôní
biele mleté korenie
ďumbier mletý

postup

1.
Na menšie kúsky pokrájame morčacie prsia a na pásiky papriky. Sparíme paradajky, olúpeme ich a tiež pokrájame. Precedíme sójové klíčky z konzervy a necháme ich odkvapkať. V 150 ml vody rozpustíme masox a primiešame sójovú omáčku.
2.
Olej zohrejeme vo woku, sprudka opražíme na ňom mäso a dáme ho na sitko.
3.
Cibuľu pokrájame nadrobno a pridáme ju do výpeku, primiešame papriku a opražíme. Vmiešame klinčeky, paradajky a podlejeme sójovou omáčkou. Do tejto zmesi zamiešame pripravené mäso a budeme dusiť približne 10 minút.
4.
V 150 ml vody vymiešame maizenu, ktorú pridáme do zmesi a necháme zovrieť za stáleho miešania a ochutíme koreninami. Servírujeme s ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.