Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčacie mäso piatich vôní

ingrediencie

300 g
morčacie prsia
150 g
sójové klíčky
2 ks
paradajka
1 ks
červená paprika
1 ks
zelená paprika
1/2 kocka
masox
3 PL
sójová omáčka
3 KL
maizena
1/2 KL
korenie piatich vôní
biele mleté korenie
ďumbier mletý

postup

1.
Na menšie kúsky pokrájame morčacie prsia a na pásiky papriky. Sparíme paradajky, olúpeme ich a tiež pokrájame. Precedíme sójové klíčky z konzervy a necháme ich odkvapkať. V 150 ml vody rozpustíme masox a primiešame sójovú omáčku.
2.
Olej zohrejeme vo woku, sprudka opražíme na ňom mäso a dáme ho na sitko.
3.
Cibuľu pokrájame nadrobno a pridáme ju do výpeku, primiešame papriku a opražíme. Vmiešame klinčeky, paradajky a podlejeme sójovou omáčkou. Do tejto zmesi zamiešame pripravené mäso a budeme dusiť približne 10 minút.
4.
V 150 ml vody vymiešame maizenu, ktorú pridáme do zmesi a necháme zovrieť za stáleho miešania a ochutíme koreninami. Servírujeme s ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...