Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčacie rolky so špenátom

ingrediencie

300 g
mrazený špenát
100 g
strúhaný syr
100 g
šunka
1 ks
vajce
1 ks
cibuľa
4 ks
morčacie rezne
mleté čierne korenie
soľ

postup

1.
Olej zohrejeme v panvici. Cibuľu pokrájame nadrobno a speníme ju na oleji a potom pridáme špenát. Ako náhle sa rozmrazí budeme ho dusiť približne 10 minút. Do misky potom dáme vychladnutý špenát, pridáme posekanú šunku, vymiešané vajce, pretlačený cesnak a postrúhaný syr. Plnku osolíme a okoreníme.
2.
Mäso umyjeme, osušíme a upravíme ich na väčšie rezne, potom ich naklepeme, osolíme a navrstvíme na ne vrstvu špenátovej plnky. Každý zvinieme a zabalíme ich do alobalu, ktorý sme potreli maslom. Uzavrieme boky, aby nevytiekla šťava.
3.
Na pekáč rozložíme roládky a dáme ich do vyhriatej rúry, kde sa budú piecť 40 minút. Následne ich vytiahneme z alobalu, opäť ich dáme na pekáč spolu so šťavou a budeme ich piecť ešte asi 20 minút. Ak to bude potrebné, môžeme podlievať horúcou vodou prípadne vývarom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...