Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčacie rolky so špenátom

ingrediencie

300 g
mrazený špenát
100 g
strúhaný syr
100 g
šunka
1 ks
vajce
1 ks
cibuľa
4 ks
morčacie rezne
mleté čierne korenie
soľ

postup

1.
Olej zohrejeme v panvici. Cibuľu pokrájame nadrobno a speníme ju na oleji a potom pridáme špenát. Ako náhle sa rozmrazí budeme ho dusiť približne 10 minút. Do misky potom dáme vychladnutý špenát, pridáme posekanú šunku, vymiešané vajce, pretlačený cesnak a postrúhaný syr. Plnku osolíme a okoreníme.
2.
Mäso umyjeme, osušíme a upravíme ich na väčšie rezne, potom ich naklepeme, osolíme a navrstvíme na ne vrstvu špenátovej plnky. Každý zvinieme a zabalíme ich do alobalu, ktorý sme potreli maslom. Uzavrieme boky, aby nevytiekla šťava.
3.
Na pekáč rozložíme roládky a dáme ich do vyhriatej rúry, kde sa budú piecť 40 minút. Následne ich vytiahneme z alobalu, opäť ich dáme na pekáč spolu so šťavou a budeme ich piecť ešte asi 20 minút. Ak to bude potrebné, môžeme podlievať horúcou vodou prípadne vývarom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kelové závitky
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Listová zelenina je populárna najmä v jari a v lete. Kel má vysokú nutričnú hodnotu a málo kalórií. Pripravte si z neho...
Foodtruck
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Electrolux Foodtruck vybavený multifunkčnými parnými rúrami ukázal, čo dokáže 10. júna 2017 na Gurmán Feste...
Kandizované kvety
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Čerstvé kvety Vám už nemusia zdobiť len stôl vo váze, ale aj taniere, stačí vedieť ako nato! Možno ste už boli...