Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčacie rolky so špenátom

ingrediencie

300 g
mrazený špenát
100 g
strúhaný syr
100 g
šunka
1 ks
vajce
1 ks
cibuľa
4 ks
morčacie rezne
mleté čierne korenie
soľ

postup

1.
Olej zohrejeme v panvici. Cibuľu pokrájame nadrobno a speníme ju na oleji a potom pridáme špenát. Ako náhle sa rozmrazí budeme ho dusiť približne 10 minút. Do misky potom dáme vychladnutý špenát, pridáme posekanú šunku, vymiešané vajce, pretlačený cesnak a postrúhaný syr. Plnku osolíme a okoreníme.
2.
Mäso umyjeme, osušíme a upravíme ich na väčšie rezne, potom ich naklepeme, osolíme a navrstvíme na ne vrstvu špenátovej plnky. Každý zvinieme a zabalíme ich do alobalu, ktorý sme potreli maslom. Uzavrieme boky, aby nevytiekla šťava.
3.
Na pekáč rozložíme roládky a dáme ich do vyhriatej rúry, kde sa budú piecť 40 minút. Následne ich vytiahneme z alobalu, opäť ich dáme na pekáč spolu so šťavou a budeme ich piecť ešte asi 20 minút. Ak to bude potrebné, môžeme podlievať horúcou vodou prípadne vývarom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?