Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Nepečená jogurtová torta

ingrediencie

80 g
maslo
150 g
maslové sušienky
2 PL
med
olej na vymastenie
cukor

Plnka

400 g
biely jogurt
100 g
čučoriedkový džem
150 ml
voda
4 plátky
želatína
100 g
čučoriedka
1 balíček
želatína

postup

1.
Pomocou valčeka rozdrvíme sušienky a zmiešame ich spolu s medom a maslom. Takto pripravenú hmotu roztlačíme na dno tortovej formy, ktorú sme pred vymastili olejom a vysypali troškou cukru.
2.
Do studenej vody dáme želatínu a necháme ju tu napučať na 10 minút. Takmer po bod varu dáme varu zohrejeme džem v hrnci a následne pridáme želatínu, ktorú budeme miešať až kým sa celkom nerozpustí. Trošku necháme vychladnúť a ešte kým je vlažná ju zmiešame s jogurtom. Plnkou naplníme formu s korpusom a dáme tortu stuhnúť do chladničky.
3.
Keď torta pekne stuhne posypeme ju čučoriedkami a prelejeme tortovým želé, ktoré sme si zhotovili podľa návodu na obale. Opäť dáme do chladničky stuhnúť a servírujeme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.