Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Vianočný kapor

ingrediencie

1/2 ks
kapor
10 strúčikov
cesnak
500 g
zemiaky
3 ks
paprika
10 ks
cherry paradajky
1 ks
baklažán
1 ks
cibuľa
soľ
mleté čierne korenie
červená paprika
olej

postup

Pripravíme si dve panvice s olejom. V jednej prudko opečieme nakrájané zemiaky a v druhej zeleninu nakrájanú na väčšie kúsky - začneme nakrájaným pórom, pridáme cibuľu, baklažán a papriku. Zeleninu osolíme a okoreníme. Kapra nasolíme z oboch strán, potrieme roztlačeným cesnakom, posypeme paprikou a kožou hore ho uložíme do vymasteného pekáča. Obložíme ho orestovanými zemiakmi a zeleninou, pridáme cherry paradajky, pokvapkáme olejom a dáme piecť. Pečieme cca 20 min. pri 180 stupňoch.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.