Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Svieži šalát s vajíčkami

ingrediencie

100 g
ľadový šalát
100 g
rukola
30 g
červená čakanka
1 zväzok
reďkovka
2 ks
vajce
1 ks
pór
8 ks
cherry paradajky
soľ

Dressing

1 PL
balzamikový ocot
1 PL
horčica
4 PL
olivový olej
1 PL
bylinkový ocot
soľ
cukor
biele korenie

postup

1.
Vajíčka dáme uvariť natvrdo, potom ich schladíme a olúpeme. Listy šalátu natrháme do misky, pridáme rukolu. Umyjeme reďkovku, pór, očistíme a nakrájame na kolieska. Pridáme kôpor a pridáme najemno pokrájanú čakanku. Cherry paradajky umyjeme a pokrájame na kolieska a tiež pridáme k šalátu a premiešame.
2.
Do zaváracieho pohára vlejeme všetky suroviny určené na dressing. Potom ho uzavrieme a dôkladne pretrepeme. Dressingom prelejeme šalát, zľahka ho premiešame a pridáme na osminky pokrájané vajíčka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.