Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teľacie rezne na rošte

ingrediencie

600 g
teľacie mäso zo stehna
soľ
1 dl
olej

Bylinkové maslo

60 g
maslo
2 PL
provensálske bylinky

postup

1.
Mäso umyjeme, zbavíme blán a nakrájame na štyri rezne. Slabo naklepeme, osolíme, sformujeme a potrieme olejom.
2.
Na rozpálenom rošte opekáme z každej strany 6 - 8 minút a občas potrieme šťavou alebo maslom.
3.
Opečené uložíme na teplú misu, na každý rezeň dáme bylinkové maslo a obložíme opekanými zemiakmi.
4.
Bylinkové maslo: Maslo vymiešame s provensálskymi bylinkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.